Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Over Synstar

We maken van elk gebouw een schitterende ster

Onze missie

Is om voor elk gebouw dat we beheren ervoor te zorgen dat het gebouw en de vereniging van mede-eigenaar zo goed functioneert.

Choose to rise

Ons doel is om voor elk gebouw dat we beheren ervoor te zorgen dat het gebouw en de vereniging van mede-eigenaar zo goed mogelijk functioneert. We zorgen voor aangename en efficiënte Algemene Vergaderingen, met een goede begeleiding om de juiste beslissingen te nemen. Door goede voorbereiding kunnen de eigenaars de juiste keuzes maken voor het lange termijn welzijn van het gebouw.

We steken veel moeite in het tijdig maken van duidelijke afrekeningen, waarbij een rechtvaardige verdeling van de kosten primordiaal is. We waken er over dat de financiën van de VME gezond blijven. We zorgen er ook voor om snelle en goede interventies te organiseren om elke incident snel aan te pakken. Dankzij onze dagelijkse inzet en snelle communicatie, verbeterd de levenskwaliteit van elke bewoner in de gebouwen die we beheren en is het gebouw, het kapitaal van de eigenaars, in goede handen.

Onze waarden

Empathie

Gemeenschap

Innovatie

Creativiteit

Synstar on the move

Dringende vraag?
Ga naar onze support

SYNSTAR BV

Baron R. de Vironlaan 130A bus 102
1700 Dilbeek

BE0743 785 310

Toezichthoudende autoriteit:
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Onderworpen aan de BIV plichtenleer
 
Erkend syndicus B.I.V. 510.294